5 Kasım 2012 Pazartesi

İSTANBUL GÜNGÖREN SERİYE DEVAM ETTİ


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 9 Hafta Sarıyerspor ile İstanbul Güngörenspor takımları Yusuf Ziya Öniş stadında karşılaştı.
Konuk takım İst. Güngörenspor ilk yarıda Fuat ile ikinci yarıda Sinan’ın attığı golle Sarıyerspor’u 2-0 net bir skorla mağlup etmesini bildi.

Bu karşılaşma öncesine kadar 17 takımın bulunduğu grupta oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Sarıyer 6 puanla 16. sırada bulunuyordu.

Konuk takım 8 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan, İstanbul Güngörenspor, 10 puanla 10. sırada bulunuyor.

Ligin 6 haftasında Sarıyerspor teknik direktörlüğüne getirilen Mehmet Birinci, maçın bitiş düdüğüyle kendisini bir anda sahaya giren taraftarların omuzlarında buldu. Teknik direktöre sevgi selini gösteren taraftar, takımlarının mağlup olmasında yönetimi suçlu bulurken ikinci golden sonra maç bitimine kadar yönetim istifa sesleri iyice yükseldi.

Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Yusuf Eren Yurtsever, Ali Şencan, Burak Ağlamış
Sarıyerspor: Ethem, Tevfik (Dk. 74 Ünal), Emre Bayraktarbaşı, Emre Karaman, Mehmet Menderes (Dk. 59 Melih Rahman), Barış, Sinan, Ulaç, Turgay, Hasan, Egemen
İstanbul Güngörenspor: Egemen, Yunus Murat (Dk. 82 Kürşat Ergun), Mustafa, İbrahim, Hakan (Dk. 60 Mehmet), İsa (Dk. 85 Murat), Sinan, Fuat, Pekin, Erkan, Soner
Goller: Dk. 4 Fuat, Dk. 69 Sinan (İstanbul Güngörenspor)
Kırmızı kart: Dk. 63 Emre Karaman (Sarıyer)
Sarı kartlar: Dk. 43 Turgay, Dk. 49 Tevfik, Dk. 51 Ethem (Sarıyer)

Haber Resim: Yüksel Cırt / Mustafa Olgun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder