19 Aralık 2012 Çarşamba

1453 MALTEPE GENÇLİK BOMBA GİBİ GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Maltepe'de Pamukspor tesislerinde gece düzenleyen 1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü Lig'e bomba gibi geliyor.
Kısa zamanda kurulan 1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü İstanbul Maltepe İlçesinin ilgi odağı oldu. Cevdet PİRGAİP başkanlığında kurulan 1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü'nün hedefleri oldukça büyük. Yakın bir zamanda kulüp binasınında açılışını yapacak olan 1453 Maltepe Gençlik Kulübü Maltepe'nin 15. Spor Kulübü olarak idmanlarını İstanbul Maltepe Belediyesi İdealtepe Spor tesislerinde gerçekleştirmektedir.

1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Ali Haydar TAYÜK Sportif Haberler Muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi.


"1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübümüz kurulalı yaklaşık 3 ay oldu. Şu anda A takım kadrosu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda takımın kalabalık olmasının sebebi A takım U 19 ve U 18 ile birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. 2 - 3 haftya kadar A takım kadromuzu tamamen oluşturmayı planlıyoruz oda yaklaşık takım kadromuz 22 - 25 kişi olacak. Şu anda deneme aşaması gelenler oluyor gidenler oluyor görmek istediğimiz arkadaşlarımız oluyor onları çağırıyoruz. 1453 Maltepe gençli olarak Maltepede 15. Takım olarak yerimizi aldık. Allah nasip ederse A takım 94 95 96 ve 97 gruplarında önümüzdeki 2013 - 2014 sezonunda 5 kategoride girmeyi hedefliyoruz.

Birde bizim bayan futbol takımımız var önümüzdeki sene nasip olursa 2.ligde oynayacağız, şu anda 13 14 kişilik kadromuz var. Yılbaşından sonra lise ve orta okullarda tarama yapacağız oradaki yetenekli öğrencileri aramıza alacağız. Önümüzdeki sezon kasım ayında ise bayan futbol takımımız 2.ligde faaliyet gösterecektir. Bu arada Maltepe için değişik bir oyunumuz var "RAGBİ" Amerikan futbolunun biraz daha hafifletilmiş hali bir spor. Uzak doğu sporlarında judo ve taekwondo faaliyetlerimiz var mesela 3 oyuncumuz turnuvaya katıldı ve 100 kişinin katıldığı kategorilerde 1 oyuncumuz 2.lik kazandı 2. oyuncumuz 5 ve 3. oyuncumuz ise 6.oldu biz 1453 Maltepe Gençlik olarak farklı bir şey yapmak istiyoruz futbol kulübü olarak git maça gel maça kolay farklı şeyler olsun istiyoruz. Bir çok branşlarda faaliyet göstermek istiyoruz." 

BİZ FUTBOLCU DEĞİL SPORCU YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ.

Çok başarıya endeksli çalışmayı düşünmeyen Ali Haydar TAYÜK  "Hedefimiz A takım ve U 19 guruplarında bir üst guruba çıkmaktır. Tabiki ilk hedefimiz biz 1453 Maltepe Gençlik olarak futbolcu değil sporcu yetiştirmek çünki ismimizin bir ağırlığı var bu ağırlığı taşıyacak olan arkadaşların aramızda olmasına dikkat ediyoruz. Ağırlığı olmayan arkadaşların hiç gözünün yaşına bakmayız. Çünki biz o ağırlığın altında ezilmek istemiyoruz. Maltepe Belediyesi herhangi bir destek vermedi zaten herhangi bir talepde bulunmadık sadece yasal prosüdür olan sahayı aldık." dedi.
1453 Maltepe Gençlik İdmanına cenaze dolayısı ile Enez AYAZ ve hafif sakat olan Tolga BİLİR katılmadı.


Yusuf ATALAY İdealtepe Spor Tesisleri H.H.A
KAYNAK: SPORTİFHABERLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder