21 Aralık 2012 Cuma

TEKİRDAĞ LÜLEBURGAZ'DA SEYİRCİSİZ OLACAK


Tekirdağsporumuzun hafta sonu deplasmanda oynayacağı Lüleburgazspor maçına, Tekirdağspor taraftarlarının alınmaması kararı çıktı.
Kulübümüze tebliğ edilen kararda; 17.12.2012 tarihinde Lüleburgaz İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan 4 nolu kararla; stadyumda bulunan misafir takım tribünündeki eksiklikler; saha içiyle, dışında yaşanabilecek olumsuzluklar ve iki kulüp taraftarı arasında yaşanabilecek olaylar nedeniyle Tekirdağspor taraftarının stadyuma alınmaması kararı alınmıştır.

Kulübümüze tebliğ edilen karar aşağıda ki gibidir:

Kurul üyelerince belirtilen evraklar incelendiğinde, 23.12.2012 günü İlçemiz 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan Lüleburgazspor ile Tekirdağspor futbol kulüpleri arasındaki müsabaka esnasında gelecek olan misafir takım seyircilerinin stadyumda bulunan misafir takım tribünündeki eksiklikler nedeniyle mağdur olabileceği, yine stat içerisinde ve çevresindeki olumsuzluklar nedeni ile güvenlik önlemlerinin sekteye uğrayabileceği, Lüleburgazspor futbol kulübü yetkililerinin dile getirdiği, iki kulüp arasında daha önceden yaşanan taraftar olaylarının tekerrür edebileceği göz önünde bulundurularak, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesin dair Kanunun 5. Maddesinin 2. Bendi gereği 23.12.2012 günü İlçemiz 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan Lüleburgazspor ile Tekirdağspor futbol kulüpleri arasındaki müsabakaya Tekirdağspor futbol kulübü seyircilerinin stadyuma alınmamasına, alınan kararın Tekirdağspor Futbol Kulübü yöneticilerine tebliğine;
Oy birliği ile karar verilmiştir
.”
17.12.2012 Saat: 12.30


M. ALİ ÇINAR: MAÇIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ
Tekirdağspor Genel Koordinatörü Mehmet Ali Çınar, Lüleburgazspor maçıyla ilgili açıklamada: “ Bu hafta çok zorlu maçlarımızdan bir tanesine çıkacağız. Şartlar ne olursa olsun üç puan hedefiyle karşılaşmaya hazırlandık ve umuyorum ki karşılaşma sonunda istediğimiz puanı alarak evimize döneceğiz.” Dedi.

Mehmet Ali Çınar konuşmasının devamında Lüleburgazsporun son haftalardaki yükselişine dikkat çekerek: “Lüleburgazspor takımı ilk haftalarda ki başarısız sonuçların ardından son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmandı. Bu amaçla zirveden kopmamak için bu maçı kazanmayı hedefleyecektir; ancak ben ve futbolcu evlatlarım bu maça en iyi şekilde adapte olduk. Ayrıca bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde ileriki haftalar için çok büyük bir avantaj yakalayacağımızın farkındayız ve bu farkındalıkla mücadelemizi sahaya yansıtmaya çalışacağız..” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BU HAFTAKİ MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU
TFF resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre 23 Aralık Pazar günü saat 13.30 da başlayacak Lüleburgazspor - Tekirdağspor karşılaşması 8 Kasım Stadyumunda oynanacak.

Düzce bölgesi hakemlerinden Ahmet Şahin’in yöneteceği maçta, yardımcılıklarını yine Düzce bölgesinden Ayşe Yaman ve İdris Danış yapacak. Maçın dördüncü hakemliğine ise Kırklareli bölgesinden Oktay Erden atandı.

KAYNAK: TEKİRDAĞSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder