21 Ocak 2013 Pazartesi

BAYRAMPAŞA TUNA SON DAKİKADA YIKILDI:3-3


Süper Amatör Ligde Play-Offlara kalmaya çok yaklaşan Bayrampaşa Tunaspor Başakşehir deplasmanında 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçmesine rağmen 90+4 de yediği golle beraberliğe razı oldu. 3-3
20.hafta oynanan Başakşehir maçı 3-3 bitince, lider Selimiyespor bir hayli rahatladı. Beşyüzevler takımı ise almış olduğu galibiyetle azda olsa 2. lik şansını korurken kalan haftalarda oynanacak olan maçlar sonucu belirleyecek.
Kalan beş haftada az hata ve puan kaybı yapan takımın adını Play-Off a yazdıracak.
Maça gelince denk bir mücadele şeklinde geçen ilkyarıda iki takımda istekli ve arzulu gözüksede karşılıklı atılan gollerle  soyunma odasına 1-1 berabere gittiler.
2. yarı oyuna ağırlığını koyması beklenen Bayrampaşa Tunaspor'lu futbolcular bunda başarılı olamayınca kalesinde 2. golü gördü.
Golün ardından toparlanan ve maçın cidiyetini farkeden Bayrampaşa Tunaspor, peşpeşe bulduğu gollerle 3-2 öne geçti.
Ancak maçın sonlarında kaleci Hakan'ın sakatlanmısı nedeniyle hakemin maçı 6 dakika uzatması Bayrampaşa Tunasporun aleyhine oldu. Başakşehir 90+4 te bulduğu golle büyük sevinç yaşarken Bayrampaşa Tunasporlu futbolcular tam kazandıklarını düşündükleri anda gelen golle adeta şok oldular. 3-3

Bu sonuçla Selimiyesporu takip eden Bayrampaşa Tunaspor lideri zirvede yanlız bırakırken peşinden gelen Beşyüzevlerin galip gelmesi ile 2.lik mücadelesinin zorlu geçeceğinin işaretlerini verdi.

Son 2 maçından beraberlikle ayrılan Bayrampaşa Tunaspor hafta içi sahasında Reşitpaşa ile karşılaşacak.

KAYNAK: SELİM AÇAN

NOT: BU MAÇIN ÖZETİNİ ÇOK YAKINDA SİTEMİZDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder