21 Şubat 2013 Perşembe

LİBADE: 3 - ÖRNEK GENÇLİK: 1 (U16 LİGİ)

U-16 Lig 31.grupta , 9.hafta mücadelesinde Örnek Gençlik Spor , Libadespor la Fikirtepe Stadı’nda karşı karşıya geldi
Karşılaşmanın ilk golü henüz 4.dakikada Libadespor’dan geldi. Bu golden sonra Örnek Gençlik ataklarını sıklaştırdı . 30.dakikaya girilirken topla ceza sahası içinde buluşan Oğuz yere düşürüldü ve hakem penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşu için topun başına Salih geçti . Salih ‘in vuruşunda top sağ alt direğe çarpıp oyun alanı dışına çıktı .İlk yarı 1:0 Libade’nin üstünlüğüyle sona erdi.

PENALTI POZİSYONU VE SONRASI ;


Örnek Gençlikspor 2.yarıya fırtına gibi girdi. Ortadan Devrim Kantar’ın hucuma destek vermesiyle , oyunu rakip yarı alana yıktı. İkinci yarının 8.dakikasında kaleyi tam karşıdan gören noktadan frikik kazandı. Topun başına Devrim Kantar geçti ve mükemmel bir vuruşla eşitliği getiren golü kaydetti.

ÖRNEK GENÇLİKSPORUN GOLÜ


Golün ardından Örnek Gençlikspor atakları devam etti ancak golden 9 dakika sonra Örnek Gençlikspor yarı sahasına gönderilen topu kaleci Mustafa uzaklaştırmak isterken kısa düşen topu Libade’li oyuncu sert bir vuruşla tamamladı ve Libadesporun 2.golünü attı.

Bu dakikadan sonra Örnek Gençlikspor özellikle Doğuş’un sağ kanattan bindirmeleri ile etkili oldu. Bitime 5 dakika kala Libade’li oyuncu hakemle diyaloğu sonrası direkt olarak kırmızı kart gördü. Ancak bundan 3 dakika sonra Libadespor 3.golü attı ve karşılaşma 3:1 Libadesporun galibiyeti ile sona erdi.

HABER: www.ornekspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder