27 Ağustos 2013 Salı

İST. KASTAMONU DEPLASMANDA GALİP GELDİ: 0 - 1

İstanbul Süper Amatör Lig’in başlamasıyla beraber İstanbul Kastamonuspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor’a konuk oldu. Kazım Karabekir Mevlanaspor’un cezası olması sebebiyle karşılaşma Zeytinburnu Bld. Hasan Doğan Stadı’nda oynandı.
Karşılaşmanın başlamasıyla İstanbul Kastamonuspor atakları da başlamış oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında oyunda üstünlük kuran kırmızı – siyahlı ekip sezonun ilk maçına iyi bir başlangıç yapmış oldu. İstanbul Kastamonuspor’un orta alanda kurduğu üstünlük ile ataklarını sıklaştırmasına rağmen ataklardan sonuç alamıyordu. 42.dakikadan itibaren bu ataklara cevap vermeye çalışan Kazım Karabekir Mevlanaspor ise bu ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlanmış oldu.
İkinci yarıya İstanbul Kastamonuspor’un başlamasıyla ilk yarıda kurduğu üstünlüğü devam ettirmeye çalıştı. 49.Dakika’da Kazım Karabekir Mevlanaspor’dan Savaş Ekşi kırmızı kart ile oyundan atılınca 10 kişi kalan ekip karşılaşmanın skorunu korumaya çalıştı. Yaptığı ataklardan sonuç alamayan İstanbul Kastamonuspor uzatma dakikalarında Cihan’ın ters kafa vuruşu ile kendi filelerini havalandırmasıyla gol orucunu bozmuş oldu. Aynı zamanda bu gol karşılaşmanın skorunu da belirleyen gol oldu.
Maç: Kazım Karabekir Mevlana – İstanbul Kastamonu
 Zeytinburnu Bld. Hasan Doğan Stadı
 25.08.2013 Saat: 18.00
Kazım Karabekir Mevlana
Okan Özdaşlı, Emre Özkan, Tufan Alp, Okan Özkan, Cihan Caner, Yılmaz Erdemir, Emir Süzen, Hüsnü Murat Ezgin, Emre Tayyip Toksoy, Yunus Turgutalp, Savaş Ekşi
Yedekler
Onur Akalan, Onur Büyükbayram, Umut Akçay, Mustafa Kaya, Furkan Öztürk
İstanbul Kastamonu
Ali Osman Yüksel, Resul Havuz, Aşkın Kar, Ahmet Faruk Özcan, Fatih Özdemir, Erhan Keleşcan, Ahmet Altıntaş, Yunus Emre Ciğer, Fırat Fırat, Egemen Tarhan, Metehan Özçatal
Yedekler
Cengizhan Kamış, Samet Baygın, Talha Özdemir, Özcan Deniz, S.Görkay Hüsem, Yavuz Semih Aygün, Yunus Kumaşoğlu
Goller
Dk. 90+4 Cihan Caner K.K (Kazım Karabekir Mevlana)
Kırmızı Kartlar
Dk. 49 Savaş Ekşi
Hakemler
Sezer Polat
Y.Uğur Özyılmaz
Uğur Çiftçi
Önder Denli (Saha Komiseri)
KAYNAK: İSTANBUL KASTAMONUSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder