6 Kasım 2013 Çarşamba

GAZİOSMANPAŞA'DA ERCAN SERBEST DÖNEMİ BAŞLIYOR


Gaziosmanpaşa, Tahir Çopur'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu altyapıda Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Ercan Serbest ile anlaşarak doldurdu.

Serbest, daha önce 2. Ligde Küçükköyspor ve  Edirnespor’da  Teknik Direktörlük  görevinde bulundu.
Gaziosmanpaşaspor  basın sözcüsü  Sami Mendi, aldıkları saha sonuçlarının üzüntü verici olduğunu ancak Gaziosmanpaşaspor’u  hedefe taşımakta kararlı bir ekip olduklarını belirterek, zorlu süreci aşacak güçte ve iradede olduklarını belirterek şöyle konuştu:
"Bugün aldığımız saha sonuçları  bizi derinden üzse de, Gaziosmanpaşaspor’u  hedefe taşımakta kararlı bir ekibiz. Koyduğumuz hedeflerden uzaklaşmadık ve bunun için gereken bütün önlemleri almaya devam ediyoruz. Son  haftalarda aldığımız sonuçların ardından hocamız Tahir Çopur  ile yollarımızı ayırdık. Tecrübesine güvendiğimiz altyapıda Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Ercan Serbest hocamızı   antrenörlük görevine getirdik. Yapılan kan değişikliğinin hemen sonuç vermesi beklemek hayalcilik olur. Hocamızın zamana ihtiyacı var. Kısa zamanda bir ivme yakalayacağımıza inanıyorum. Başta hocamız olmak üzere, oyuncularımıza güvenimiz tamdır" ifadesini kullandı.
Gaziosmanpaşasporda  futbolculara ciddi uyarılar yapıldığını  belirten  Mendi, forvet oyuncusu  İbrahim Taylan Uzunoğlu’nu  disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bıraktıklarını  sözlerine ekledi.
Gaziosmanpaşaspor camiasının beklentilerini bildiklerini ve buna göre hareket ettiklerini belirten As başkanı Ramazan Gören  ise "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama yaptığımız hamlelerin karşılığını alacağız. Zorlukları aşma ve üstesinden gelme noktasında yönetim kurulumuz çok kararlıdır ve bunları da aşacak güçte ve dirayetteyiz. Asıl olan kulübümüz ve arması altında gösterdiğimiz kaliteli örnek istikrarlı mücadelemiz olmalıdır.
Bununla birlikte Yeşil Kırmızılı  renklere ve kulübümüze gönül veren çok değerli taraftarlarımızın mutlu olabilmesidir.
Gaziosmanpaşa formasını terletme şansını yakalamış her oyuncumuzun da taşıdığı büyük sorumluluğu yerine getirmenin sonsuz gayreti ve istikrarı içerisinde olması gerektiğinin ve bizlerin yönetim kurulu olarak taşıdığımız sorumluluk gereği bu konunun sonsuz takipçisi olduğumuzu bilinmesini isteriz.
Önümüzdeki maçlarda çok kıymetli taraftarlarımızın ve camianın dinamiklerinin desteklerini bekliyoruz." Şeklinde konuştu.
Yeşil Kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü  Ercan Serbest ise, ” Teknik ekip ve futbolcular olarak  kulübümüzü alacağımız galibiyetlerle  yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Gaziosmanpaşaspor  büyük bir camia İnşallah kötü günler geride kalacak.”  Şeklinde konuştu.
Haber: Erol Eftekin  www.gophaber.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder