6 Eylül 2012 Perşembe

Çankırı’nın bayan başkanı tüm Çorumspor başkanlarını geçti

  Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çankırıspor tesislerinin açılışını yaptı.Açılış öncesinde Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve yöneticiler ile birlikte tesis etrafındaki boş alanı gezen Başkan Aziz Yıldırım, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali’den kulüple ilgili bilgiler aldı. Alana antrenman sahası yapmayı planladıklarını aktaran Karaali, Yıldırım’dan destek beklediğini ifade etti.

 Fenerbahçe başkanı Yıldırım ise, tesisleşmenin önemli olduğunu belirterek, Çankırıspor’a desteğe açık olduğunu kaydetti. Daha sonra kurban kesildi ve dualar edildi. Çankırıspor tesisinin açılışını yapan Yıldırım, daha sonra futbolcuların odasını gezdi ve tesisin yapımında emeği geçenleri kutladı.

 Açılışın ardından bir konuşma yapan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, tesisleşmede kulüp başkanı Sevda Karaali’nin yoğun çaba gösterdiğini söyledi. Çankırıspor’a destek isteyen Özcan, tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışın ardından Çankırı Belediyesi’ne ait Buğday Pazarı Medresesi'ni ziyaret eden Yıldırım, medresedeki odaları tek tek gezerek, görevlilerden odalarla ilgili bilgiler aldı. Yıldırım, son olarak Çankırıspor’un antrenmanını izleyerek karayolu ile Ankara’ya geçti.

Kaynak : http://www.corumhakimiyet.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder