6 Eylül 2012 Perşembe

Tekirdağ Spor Gönen Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı


 Tekirdağspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gönen Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Gönen Belediyespor adına 27. dakikada Oğuzhan atarken, Tekirdağspor’un golü 78. dakikada Burak Eren’in müthiş füzesiyle geldi.
 Bolu Termal Otel 3 nolu saha da saat 17.00 da gerçekleşen müsabakanın ilk yarısında Gönen Belediyespor üstünlüğü göze çarparken, ikinci yarıda Tekirdağspor toparlanarak oyuna dahil oldu. Tekirdağspor’un Gönen Belediyespor’la oynadığı hazırlık maçını Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, Yönetici Kadir Atıcılar ve Emin Benan Utku izledi.
Maçın Önemli Anları

4″  Gönen Belediyespor atağında Engin’in cezasahası içinden vurduğu top üstten auta çıktı.
6″  Tekirdağspor’da Adem’İn kullandığı köşe vuruşunda topa kafayla vuran Başr’ın şutunu Kaleci güçlükle önledi.
15″ Gönen Belediyesporlu futbolcu Candaş cezasahası içinde topa sert vurdu. Kaleci Furkan mutlak golü önledi.
16″ Birol’un Adem’e attığı pasta, Gönen Belediyespor defansı araya girerek topu kornere yolladı.
27″ Oğuzhan cezahası içi sol çaprazdan uzak köşeye yolladığı top filelerle buluştu. Gönen Belediyespor Oğuzhanla 1-0 öne geçti.
43″ Tekirdağspor’da Birol cezasahası önünde rakipten kaptığı topu Adem’e pas olarak gönderdi; ancak araya Gönen Belediyespor defansı girerek, topu uzaklaştırdı.
59″ Tekirdağspor atağında topla buluşan Murat Şahin, topu üstten auta yolladı.
67″ Salih’in sağ kanattan kullandığı firikikte, cezasahası içinde topa kafa vuran Birol, topu üstten auta yolladı.
78″ Tekirdağspor’da ikinci yarı oyuna giren Burak Eren kaleye yaklaşık 20 metre uzaklıktan vurduğu top ağlarla buluştu. Tekirdağspor beraberliği yakaladı.
Bu dakikadan sonra başka önemli pozisyon olmadı ve maç 1-1 sona erdi.

Maç sonunda Antrenör Ali Postacı yaptığı açıklamada:”Bugün ilk hazırlık maçımızı oynadık. Günde iki, bazı futbolcularla üç idmanla lige hazılanıyoruz. Takımda ister istemez bir yorgunluk var. Takımın bizi sevindiren tarafı azimli,hırslı ve istekli oynamaları. Oyuna bakacak olursan, son vuruşlarda ve kanat organizasyonlarında eksiklerimiz vardı; bu eksiklerimizi de antrenmanlarla kapatarak, takımımızı daha iyi bir noktaya getireceğiz.” dedi.
Kaynak .  http://www.tekirdagyenihaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder