9 Eylül 2012 Pazar

EYÜPSPOR'UN BU SEZON Kİ EN FLAŞ TRANSFERİ

15 YAŞINDA A TAKIMDA İLK 11'DE FORMA GİYDİ. HAZIRLIK KAMPLARINDA ÇOK ÇALIŞTI VE FORMAYI KAPTI. DEVRİM TAŞKAYA TEKNİK DİREKTÖR MURAT ŞAHİN'İN GÖZDESİ OLDU.
Son oynanan Sezon Açılış maçında ki Kasımpaşaspor'a karşı gösterdiği performanslada taraftarın beğenisini kazandı.

Eyüpspor'un bu sezon Süperlig ve PTT 1.Lig'inden transfert ettiği futbolcuların arasından sıyrılarak formayı kazanması Eyüpspor Camiasında da büyük sevinçle karşılandı.

Akademi Ligine katılışının ilk senesinde yakalan bu başarı hem Devrim'in Süperlig takımlarının transfer listesine girmesine , bununla birlikte Eyüpspor ALT Yapısına olan ilgiyi arttıracak hemde Devrim'in yerine A takıma transfer edilcek bir futbolcu maliyetinden kurtulması ve kulübün kasasından çıkacak binlerce liranın takımda kalmasına katkı sağlamıştır.

Gözlerin A takımda olmasının yanında en azında ALT Yapıya da kulak verilmesi gerektiğinin önemi bir kez daha görülmüştür.

Diğer yandan Eyüpspor Genç takımı bugün oynadığı karşılaşmada Deplasmanda Kartalspor'u Uğurun 3.DK da attığı güzel golle 1-0 Mağlup etmeyi başardı.

EYÜPSPOR ALTYAPI GENEL KORDİNATÖRÜ İBRAHİM KESEREL İLE ALTYAPIDA YAKALAN BU BAŞARIDA BAŞROLÜ OYNAYAN HOCALAR HAKKINDA BİLGİ ALDIK

İBRAHİM KESEREL YAPTIĞI AÇIKLAMADA ...

Benimle birlikte, U18 takımını UEFA-A Lisansa sahip Nurettin Genç hocam çalıştırmakta, kendisi en deneyimli hocamızdır, eski bir profesyonel futbolcu ve aynı zamanda Spor Akademisi Mezunu.

U17 takımını UEFA-B Lisansa sahip Murat Esen hocam çalştırmakta, kendisi profesyonel futbol oynamış ve Spor Akademisi Mezunudur. Futbol maç analizi konusunda yüksek lisansa sahiptir.

U16 takımını UEFA-B Lisansa sahip Bülent Salman hocam çalıştırmaktadır. Eski bir profesyonel futbolcu ve Spor Akademisi Mezunudur. Hocam oyun ile taktik öğretiminde uzmandır.

U15 Takımını aramıza bu yıl katılan, geçen sene Beşyüzevlerspor kulübünde her branşta şampiyonluk yaşamış ve 3 kategoride Türkiye finallerine giden UEFA-B Lisansa sahip eski profesyonel futbolcu ve Spor Akademisi Mezunu Ercan Karasu hocam çalıştırmaktadır.

U14 takımında ben görev yapıyorum. U13 Takımını UEFA-B Lisansa sahip yine Spor Akademisi Mezunudur İlhan Yıldız hocam çalıştırmaktadır.

Futbol Okulumuzu ise değerli meslektaşım UEFA-B lisansına sahip Elmas Çavuşoğlu hocam koordine etmektedir; diyerek sözlerini tamamladı..

Haber: Mustafa Uysal
Haber Kaynağı: EYÜP GAZETESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder