10 Eylül 2012 Pazartesi

GEBZESPOR KÖTÜ BAŞLADI

 Spor Toto 3.Lig 2. Grup ta Gebzespor sezonun ilk maçında Menemen Belediyespor’a konuk oldu. Mor beyazlı Gebzespor Bireysel hataların ön planda olduğu maçta çok kötü futbol ortaya koymasa da sahadan 4-1 mağlup ayrılarak kötü başlangıç yaptı.


 2012-2013 Sezonuna iyi bir başlangıç çabası ve düşüncesi içinde Menemen Belediyespor’a konuk olan  Gebzespor ligin ilk haftasında hiçte ummadığı farklı bir skor ile mağlup olarak ilk haftada aldığı skor ile hayal kırıklığı yarattı. Ortaya koyduğu mücadele ile umut vadeden bir görüntü çizen mor beyazlılar sahadan 4-1 mağlup ayrılsa da ilerleyen haftalar için ışık verdi.
 Mücadeleye ev sahibi ekip oldukça hızlı başladı ve ard arda bulduğu gollerle bir anda 2-0 öne geçti. Bu gollerin şokunu üzerinden atan Gebzespor oyunda dengeyi kurmakta gecikmedi. Rakip kalede farkı azaltacak gol ve goller arayan Gebzespor soyunma odasına umutlu gitmesini sağlayan gol 44. dakikada Halim’den geldi. Bu golle Gebzespor ikinci yarıya daha umutlu çıkma şansı elde etti 2-1.

Bireysel mağlubiyet!
Mücadele başında özellikle bireysel hatalar sonucu rakibine pozisyon veren Gebzespor ikinci yarıda da bu hataları yaptı. 56. dakikada Ümit Kocabaş’ın da oyundan atılmasıyla skorda olduğu gibi sayısal üstünlüğü de ev sahibine kaptıran mor beyazlılar rakibine fazla direnemedi. 62., dakikada ev sahibi Menemen Belediyespor 3. golü bularak rahatladı. Bu golden sonra Gebzespor cılız ataklarla rakip kalede farkı azaltmak için çabalasa da pek başarılı olamadı. Mücadelede skoru tayin eden gol 89. dakikada Mazlum’dan geldi 4-1 Gebzespor bu skor ile eve eli boş dönerken mağlubiyetin faturası bireysel hatalara kesilirken ortaya konan mücadele ilerleyen haftalar için umut verdi.
Çiler’den destek
Öte yandan mor beyazlı takım ligin ilk maçında Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yalnız bırakmayarak karşılaşmayı tribünden takip etti. Ayrıca 60 kişi kadar mor beyazlı renklere gönül veren Gebzespor taraftarları da takımı yalnız bırakmadılar. Menemen taraftarının misafirperverliği ve centilmenliği ise ayakta alkışlanırken bu davranış büuükl beğeni topladı.
MENEMEN BLD.  : 4         
GEBZESPOR: 1
STAD: Menemen Şehir Stadı
HAKEMLER: Caner Ak, Berkan Pisküller, Osman Kozan
MENEMEN BLD.: Yaşar**, Menderes**, Barış***, Ersin**, Bedri Can**(Ercüment***), Okan**, Mansur****(Gökhan*), Caner***, Mazlum**, Tunahan**(Erhan**), Ramazan**
GEBZESPOR: Onur*, Ümit Kocabaş*, Halim**, Mahir*, Vedat*(Batuhan*), Kerem*, Mustafa*(Ufuk*), Halil*, İbrahim*, Ümit Mutlu*(Hakan*), Ethem*, Fatih *
GOLLER: Dk.10-22 Mansur, Dk.44 Halim, Dk. 62 Ercüment, Dk.89 Mazlum
K.KART: Dk.56 Ümit Kocabaş (Gebzespor

kaynak :  hedefgazetesi.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder