10 Eylül 2012 Pazartesi

Gazi Mahallesi Spor:2 Pendik gücü:2


 Süper Amatör Ligi 6. Grupta mücadele eden Gazi Mahallesi spor 2012-2013 sezonunun ilk haftasında Ligi'nin yeni takımlarından Pendikgücü sporu evinde ağırladı.
 Gazi Mahallesi Spor 33. dakika da Sinan’ın attığı golle 1-0 ilk devreyi önde kapattı. İkinci devre rüzgâra karşı gayret sarf eden Gazi Mahallesi Spor 53. dakika da Ekmemin kafa golüne engel olamadı. Golden sonra baskı kurmaya çalışan Gazi Mahallesi Spor, konuk ekibin 68. Dakika da ki kontra atağını faulle durdurdu.

 Kazanılan serbest vuruşu Ekrem kullandı. Ekrem’in yaklaşık 35 metreden kullandığı serbest atışı gole çevirmesi, temsilcimizi kendi sahasında mağlup duruma düşürdü.
 Golden sonra savunma güvenliğini ön planda tutarak, oyuna ağırlığını koyan temsilcimiz rakibi atakları ile zorlamaya başladı. Temsilcimizin baskısı konuk ekibin hatalarını beraberinde getirirken maçın 76. Dakikasında temsilcimizin gelişen atağını faul ile kesen Ekrem 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
  Bu dakikadan itibaren oyunu 10 kişi sürdürmek zorunda kalan konuk ekip, skor avantajını sürdürebilmek için savunmaya çekildi ve kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 86. dakikasında gelişen Gazi Mahallesi Spor atağında Deniz’in golü maça dengeyi getirdi. Golden sonra galibiyet için ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, skor üstünlüğünü sağlayacak golü bulamadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.   Karşılaşma boyunca, sezonun ilk haftası olması rağmen iyi bir görüntü çizen temsilcimiz içerisinde oyuna ve takıma uyum sağla yamanlarda vardı. Özellikle gol umudu olarak transfer edilen Cengiz, etkisiz oyunu ile henüz uyum aşamasında olduğunu gösterdi.
Haber:Erkan ÇINAR Kaynak : sultanhaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder