10 Eylül 2012 Pazartesi

Belediye Altınordu’ya diş geçiremedi : 2-0

 Çorum Belediyespor tarihindeki ilk profesyonel lig maçında Altınordu deplasmanında her iki yarıda yediği birer golle rakibine 2-0 mağlup olarak sezonu puansız başladı. Bu sezon ilk kez profesyonel ligde mücadele etme hakkı kazanan Çorum Belediyespor dün İzmir Alsancak Stadı’nda oynadığı maçta rakibi önünde beklenen performansı gösteremeyince sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.
Sezona kadrosunu büyük oranda yenilerek başlayan Belediyespor, sezonun ilk maçına iddialı çıktı. Ev sahibi Altınordu takımıda seyirci ve saha avantajını kullanarak yenilenen kadrosu ve yönetimiyle maça hızlı başladı. İlk dakikalarda etkili olarak Belediyespor kalesine yüklenen Altınordu pozisyonlarda kaleci Emrah’ı geçemezken temsilcimiz kontrataklarla rakip kalede gol aradı.
Ev sahibi takım 37. dakikada duran toptan öne geçti. Bu dakikada sol kanattan kazanılan faul atışında ceza sahasına yapılan ortada savunmanın uzaklaştıramadığı top ayaklarda gezdi ve son olarak boş durumda önünde bulan Murat yerden bir vuruşla topu Çorum Belediyespor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının kalan bölümünde Çorum Belediyespor’un çabası sonuç getirmedi ve ilk yarıyı ev sahibi takım 1-0 önde tamamladı.

  İkinci yarıda Belediyespor topa daha çok sahip olmaya ve beraberlik golünü aramaya başladı. İlk yarıda rakip kale önünde çoğalamayan temsilcimiz ikinci yarıda hücuma dana çok adamla çıktı. Girdiği pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamayan  temsilcimiz son bölümde tüm hatları ile gol için yüklendi.
Maçın 83. dakikasında Belediyespor korner atışında tüm hatları ile yüklendi ve bu atışta savunmadan uzun topla çıkan ev sahibi takım Ozan’ı topla buluşturdu bu futbolcu topla birlikte Belediyespor yarı alarıını geçti ve kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

  Bu golden sonra oyundan düşen Belediyespor karşısında Altınordu 87. dakikada üçüncü gole çok yaklaştı. Bu dakikada yeni kontratakla çıkan Altınordu Ozan’ı topla buluşturdu yine kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldığı anda sert vurdu kaleci Emrah bu kez topu parmaklarının ucu ile tokatladı top direğe çarptı ve kornere gitti.
Karşılaşmanın kalan bölümünde temsilcimizin çabası sonuç vermedi ve sahadan Altınordu her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrılarak sezonu üç puanla başlarken Belediyespor ilk haftayı puansız kapattı.

Kaynak :  corumhakimiyet.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder