10 Eylül 2012 Pazartesi

ARMUTLU LİGE HAZIR


 Bölgesel Amatör Ligi'ndeki  Armutlu Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında oynadığı hazırlık maçında, İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek lige hazır olduğunu gösterdi.

 BAL 9. gruptaki  Armutlu, bir dönem profesyonel liglerde fırtına gibi esen ancak şuan İstanbul Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Alibeyköyspor ile Armutlu İlçe Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada  Armutlu Belediyespor, rahat skorla rakibini geçti. İsmail Dilsizoğlu yönetimindeki Siyah Beyazlılar, mücadeleye iyi başladı. İlk dakikalarda kontrolü ele geçiren Armutlu, 32. dakikada yıldız oyuncusu Gökay'ın kaydettiği golle 1-0'lık skor avantajını ele geçirdi. Bu dakikadan sonra Alibeyköyspor, zaman zaman pozisyon bulsa da sonuca gidemedi ve devre, Armutlu Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

 Müsabakanın ikinci yarısında karşılıklı ataklar vardı. Alibeyköy, bu 45 dakikada ilk yarıya göre daha iyi bir oyun sergilese de, Armutlu Belediyespor karşısında tutunamadı. Siyah Beyazlı takım, dakikalar 68'i gösterdiğinde Sinan'ın golüyle 2 farklı üstünlüğü ele geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Armutlu, Alibeyköyspor'u Gökay ve Sinan'ın golleriyle 2-0 yenmesini bildi.

kaynak :  ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder