10 Eylül 2012 Pazartesi

Sertaç kaçırdı, Yusuf yakaladı

 Parolasını şampiyonluk olarak belirleyen Darıca GB, ilk maçta savunma zaafları ile dikkat çekti. Sertaç’ın yaptığı hatalarla damgasını vurduğu mücadeleyi Yusuf’un 2 ve Fatih’in golleri ile 3-2 kazandık.
 DARICA GB.  3   GÜMÜŞHANE  2

KOLAY POZİSYON VERDİK
Darıca GB, iddialı girdiği yeni sezonun ilk maçında sahasında Gümüşhanespor’u konuk etti. Müsabakaya ilgi oldukça yüksekti. Darıca GB’nin ilk maçta etkili futbolunu bekleyenler, Gümüşhane’nin coşkulu futbolu ile karşılaştı. Ev sahibi ekip, ilk dakikalarda Darıca filelerini sarstı. Sarı-yeşilli ekip, ‘tartışmalı’ bir pozisyonda penaltı kazandı. Yusuf’un usta vuruşu ile skora denge geldi. Ancak eşitliğe fazla sevinemedik. Rakip takım bir kez daha öne geçti. Devre bu sonuçla sona ererken, savunma da yapılan hatalar, tribünlerde moral bozukluğu yarattı.
ORTA SAHA ETKİLİYDİ
İkinci yarıya daha etkili başlayan Darıca GB, eşitlik sayısı için geç kalmadı. Fatih usta işi bir vuruşla skora denge getirdi. Orta sahanın ele avuca sığmayan iki yıldızı Halil İbrahim ve Yusuf, Gümüşhane takımının dengesini bozdu. Ceza alanı içinde oluşan karambolu bu kez Yusuf golle sonuçlandırdı. Gümüşhane kalecisinin müdahalesine rağmen, filelerle buluşan top Darıca GB’yi zorlu mücadele de ilk kez öne geçirdi. 63. Dakikada öne geçen Darıca GB, 27 dakika ecel terleri döktü. Rakip takım tribünlerin de desteği ile Darıca kalesine gol için yüklendi. Bir topun direkten döndüğü mücadelede Darıca öldü, öldü dirildi. Ancak yinede hanesine 3 puanı yazdırmasını bildi.
SERTAÇ’I DURDURMAK ZOR OLDU
Şampiyonluk için kolları sıvayan Darıca GB’de savunma hataları ilk maçta göze battı. Evren ile Sertaç’ın stoper olarak görev aldığı Darıca GB, savunması çok ciddi hatalar yaptı. 2 kez kaleyi bulan Gümüşhane takımının bir topu direkten dündü. Karşı karşıya pozisyonlarda da çok net fırsatlar kaçarken, özellikle Sertaç, ilk hafta da oldukça kötü bir performans sergiledi. Teknik patron Mehmet Kaya’nın son 20 dakikada oyuna Mustafa Kara ve Ömer’i alması Gümüşhane akınlarının sonu oldu.

Kaynak :  hedefgazetesi.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder