8 Ekim 2012 Pazartesi

Ç. GENÇLERBİRLİĞİ DEPLASMANDA ENGİN'LE ONURLANDI : 2 - 5


Çağlayan Gençlerbirliği ligin 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Onur Spor'u son haftaların formda isimleri Engin (3) ve Okan'ın (2) golleriyle geçerek puanını 13'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Üçyüzlü maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Emre'nin yerine Cihan forma giydi. Yine aynı karşılaşmada sakatlanan ve hafta içi antremanlarına katılamayan Engin fedakarlık göstererek ilk onbirdeki yerini aldı.


Takımımızda Ömer, Okan, Eyüp, Cihan ve Engin oynadıkları futbol ile göze batan isimler arasındaydı.

ONURSPOR: Adem, Yücel, İbrahim, İbrahim Aslan, Muammer, Uğur, Şeyhmuz, Serdar, Erdem, Mehmet, Kadir
Yedekler : Melih, Mikail, Necati, Onur, İlkay, Halil, Erkan


ÇAĞLAYAN GB: Burakhan, Onur, Tolga, (Berkant) Ömer, Burak, Eyüp, Olcay (Hakkı), Cihan, Okan, (Baran), Engin, Tezcan
Yedekler : Mehmet, Berkant, Hakkı, Baran, Ömer, Arslan, Emre

ONBİR DAKİKADA 3 GOL :

Karşılaşmaya Çağlayan Gençlerbirliği etkili başladı. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında kaptan Tezcan'ın ara pasına iyi hareketlenen Engin kaleci Adem ile karşı karşıya kaldı, köşeye plase bir vuruşla topu filelere gönderen Engin   Çağlayan Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçirdi.
Golden altı dakika sonra, karşılaşmanın 9.dakikasında sol kanattan köşe atışını Okan kullandı. Kale çizgisine süzülen topu Onur Spor kalecisi kendi filelerine tokatlayınca skor 2-0 oldu.

Dakikalar 11'i gösterdiğinde Orta sahadan kaptığı top'u defansın arkasına atan Erdem, topu Mehmet ile buluşturdu, bir anda Burakhan ile karşı karşıya kalan Mehmet yerden sert ve düzgün bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi.



ENGİN'LERE SIĞMAM TAŞARIM......

3.gol yine Engin'den geldi...Bu golde birinci golün tekrarı gibiydi. Yine Tezcan'ın ara pasına hareketlenen Engin, Adem'i bir kez daha mağlup ederek farkı ikiye çıkarttı.3-1

Sağ kanattan Tolga'nın ceza sahasına ortaladığı top, Onur Spor kaptanı Muammer'in önünde kaldı, bir anda ayağını araya sokan Engin rakipten topu çalarak Adem ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla topu filelere gönderen Engin kendisinin üçüncü,takımının 4.golünü kaydetti.4-1

Karşılaşmanın orta bölümlerinde Ayak serçe parmağından sakatlanan Olcay karşılaşmaya devam edemedi, yerini Hakkı'ya bıraktı.

PENALTI KAÇTI.....

 İlk yarının son bolümlerinde Onur Spor, Şeyhmuz'la penaltıdan yararlanamadı. Sol'dan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan top Onur'un eline çarptı, hakem penaltı noktasını gösterdi, topun başına geçen Şeyhmuz top'u aut'a gönderdi. İlerleyen dakikalarda Şeyhmuz oyundan alınarak yerini Mikail'e bıraktı

İlk yarıda başka gol olmayınca takımımız 4-1 ile soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda genelde orta saha mücadelesi geçti.Onur Spor oyuna sonradan giren Mikail ile etkili oldu.Üst üste yakaladığı net gol pozisyonlarında kalecimiz Burakhan gol'e izin vermedi.

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ ON KİŞİ KALDI...

Karşılaşmanın 65.dakikalarında orta sahada iki oyuncuyu geçen Hakkı, rakibin müdahalesi ile yerde kaldı,karşılaşmanın hakemi oyunu devam ettirdi. Tecrübesizliğinin de etkisi ile Hakkı, istemeden de olsa ağzından kötü laf çıktı ve karşılaşmanın orta hakemi direkt kırmızı kartı gösterdi.

Ani gelişen Onur Spor atağında Mehmet ceza sahası yayında top ile buluştu, ceza sahasına girer girmez, Burakhan'ın da ilerde olmasından faydalanarak aşırtma bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.4-2


SON SÖZÜ OKAN SÖYLEDİ.....

 Organize gelişen atağımızda; Eyüp orta sahadan aldığı topu Tezcan'a aktardı, Tezcan, Engin ile verkaç'a girip topu sağ çizgiye sürükledi, herkesin ceza sahasına ortalayacağını beklediği esnada tecrübesini kullanan Tezcan en arkada bekleyen Okan ile topu buluşturdu. Penaltı noktasının çaprazında plase bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı noktaya topu gönderen Okan farkı üç'e çıkarttı.5-2  
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca takımımız maçtan 5-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Çağlayan Gençlerbirliği puanını 13'e yükseltirken, Onur Spor 7 puanda kaldı.

KAYNAK: ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder