18 Ekim 2012 Perşembe

LEVENTSPOR HAZIRLIK MAÇINDA MORAL BULDU


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta Leventspor ile 6.Grupta mücadele eden Ayazağaspor, hafta sonunu resmi maç yapmayacak olan ekipler Ayazağa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip Mithat, Enes ve Mesut'un golleri ile maçı 3-1 kazandı. Ayazağaspor'un tek golü Halit'ten geldi.
Karşılaşmanın hemen başında Tolunay sol kanattan geliştirdiği atakta kaleci Şener'i geçeemdi. 5.dakikada yine Ayazağaspor atağında Emre kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şener topun yatarak hakimi oldu. 6.dakikada Enes'in ceza sahası üzerinden şutunda top Sarı Yeşilli takımın direğine takıldı. 38.dakikada Enes sol kanattan köşe vuruşunu kullandı. Mithat'ın kafasında top filelerle buluştu.0-1 İlk yarı Leventspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.



Ayazağaspor maçın ikinci yarısında yeni transferlerinden Onur haricinde tüm futbolcuları değiştirerej herkese şans verdi. 60.dakikada Mevlüt'ün orta alandan kullandığı serbest vuruşta Halit kafa ile topu ağlararak göndererek skorda dengeyi sağladı. 70.dakikada Mesut ceza sahası üzerinde topla buluştu ve şık bir pasla topu günün başarılı ismi Enes ile buluşturdu. Enes sol çaprazdan topu kaleci Aykut'un kapattığı köşeden ağlarla buluşturdu. 85.dakikada Volkan'ın pasında Mesut topu aşırtma bir vuruş ile ağlara gönderdi. Maçın son anlarında Ayazağaspor'da Emre Yüksel'in şutu yan direkten oyun alanına döndü. Leventspor maçı 3-1 kazanarak, birazda olsun moral buldu.


STAT: Ayazağa Atatürk
AYAZAĞASPOR: Seyitcan, Naim, Mesut, Onur, Ersan, Onur Kaymakçı, Emre Boz, Ferdi, Ulaş, Tolunay, Uğur
LEVENTSPOR: Şener, Emirhan(Dk.46 Mesut), Taha(Dk.66 Burak), Talip, Muhammet, Yakup, Volkan, Ahmet(Dk.46 Ali Cem), Enes, Sinan(Dk.65 Ramazan), Mithat
GOLLER: Dk.60 Halit / Dk.38 Mithat, Dk.70 Enes, Dk.88 Mesut


KAYNAK: LEVENTSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder