20 Ekim 2012 Cumartesi

LEVENTSPOR'DAN SON DAKİKA HAMLESİ GELDİ


1.transfer döneminin bitimine günler kala Leventspor bir son dakika hamlesi yaparak, Bölgesel Amatör Ligi 5.Grup takımlarından Adana Gençlerbirliği takımının bu sezon bünyesine kattığı, fakat maddi nedenlerden dolayı takımıyla ilişiğini kesen santrafor Fatih Baycanlar'ı İstanbul'a davet etti
25 yaşındaki santrafor ile dün yapılan görüşmelerde prensipte anlaşılmasına rağmen bugün sabah son bir final yapıldı ve deneyimli forvet bugün sabah saat 10:00'da kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Mehmet Şenozan ile görüştü ve karşılıklı mutabakata varılarak kadromuza dahil edildi.


Fatih Baycanlar kimdir?
Futbola 12 yaşında Adanaspor minik takımında başlayan ve aralıksız 7 sezon Adanaspor'un bütün alt yapı kademelerinde forma giyen futbolcu, yaşı dolunca Adana Süper Amatör Lig takımlarından Güneyyıldızı ile ilk A takım deneyimini yaşamış, ertesi sezonun da ilk devresini Güneyyıldızı takımında geçirdikten sonra Mersin Süper Amatör Lig takımlarından Taşucuspor'da bir buçuk sezon geçirmişti ve gol kralı olmuştu. 2008-2009 sezonunu Anamur Belediyespor'da geçiren futbolcu sonraki sezon TFF 3.Lig takımlarından Kırıkhanspor'da profesyonel olmuş, bir devre Kırıkhanspor forması giymişti.

2010-2011 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Uşak İl Özel İdarespor forması giyen oyuncu geçen sezon Balıkesir Süper Amatör Ligi 3.bitirip Bölgesel Amatör Lige çıkma şansını kaybeden Ayvalık Adaspor takımında 12 gole imza atmıştı. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup takımlarından Adana Gençlerbirliği ile anlaşan oyuncu Trabzon temsilcisi bir Bölgesel Amatör Ligi takımıyla görüşürken ani bir kararla rotasını İstanbul'a çevirip Levent ile anlaşarak kendisini bir sezon kırmızı siyahlı takımımıza bağlayan imzayı attı.

Futbolcunun kariyerinde 4 TFF 3.Lig maçında 1 golü, 8 BAL Ligi maçında 2 golü, Anamur Belediyespor ile 1 Türkiye Şampiyonası tecrübesi (2.Kademe yarı finali,Kumluca Belediyespor:5-Anamur Bld.:4 penaltılarla) bulunuyor. Fatih Baycanlar, Bölgesel Amatör Lig 5.Grup ilk hafta maçında Konya Selçuklu Belediyespor'a Adana'da 1-2 mağlup oldukları maçta maddi sorunlarından dolayı yedek kulübesinde oturtulmuş ve o maçtan sonra da takımının BAY haftasında karşılıklı görüşerek yollarını ayırmıştı.


Fatih Baycanlar, bugün yapılan kros çalışmasına katılmadı. Antrenör Recai Şahinler yönetiminde Levent Spor Kulübü Tesisleri'nde koşu çalışması yaptı ve nabız ölçümüne tabi tutuldu.

KAYNAK: LEVENTSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder