28 Temmuz 2013 Pazar

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇINDA GÜLDÜ: 3-2

Sezonun ilk hazırlık maçında   Çağlayan Gençlerbirliği  Süper Amatör lig ekiplerinden Çeliktepe Spor'u 3-2 mağlup ederek, ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.
Seyrantepe stadında oynanan karşılaşmaya Kalede Burakhan, Emre Karamuk, Cihan, Ömer, Atakan, Olcay, Ali, Nusret, Serkan, Tezcan, Gökhan 11'i ile başlayan Çağlayan Gençlerbirliği maça tutuk başladı.
İlk 20 dakikada atak olan ekip Çeliktepe Spor'du. Bu dakikalarda Çağlayan Gençlerbirliği kalesinde tehlikeli ataklarda bulunan sarı siyahlı ekibe direkler izin vermedi.
Çağlayan Gençlerbirliğinin yeni transferi Gökhan ile 3 net pozisyondan faydalanamadı.  Çağlayan Gençlerbirliği defansı ve Burakhan'ın anlaşamadığı bir hava topunda Çeliktepe 1-0 öne geçti. Günün başarılı ve çalışkan ismi Olcay köşe vuruşunda kafa ile topu ağlara göndererek Çağlayan Gençlerbirliği  adına beraberliği getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarı daha derli toplu görünen  Çağlayan Gençlerbirliği golcü oyuncu Gökhan ile 2-1 öne geçti, sonradan oyuna giren Genç Hakkı ceza sahasına girer girmez sert vurdu, top köşeden içeri girerek skoru 3-1'e taşıdı.
Karşılaşmanın son bölümlerinde Çeliktepe Umut ile farkı 1'e indirdi ve maç bu skorla bitti.

Çağlayan Gençlerbirliği  Teknik direktörü M.Ali Dönmez bu maçta bütün futbolculara forma vererek, son durumlarını görmüş oldu. Karşılaşmada başta Olcay olmak üzere Atakan ve Emre Karamuk oynamış oldukları futbolla hazır olduklarını gösterdiler.

KAYNAK: ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder