23 Eylül 2013 Pazartesi

TUNASPOR FARKLI KAZANARAK LİDERLİĞE YÜKSELDİ:1-4

Süper Amatör Lig 2.Grubun zirvesini yakından ilgilendiren 1907 Ataköy Çobançeşme ile Bayrampaşa Tunaspor maçını konuk ekip farklı kazandı.
30 ve 72 dakikalarda Uğur Arda 68 dakika Eren Ziya ve 87 dakika'da Selami Ulaş'ın attığı gollerle, ev sahibi 1907 Ataköy Çobançeşme'yi 4-1 mağlup eden Tunaspor grupta tekrar liderliğe yükseldi. Ev sahibi 1907 A.Ç.Çeşme'nin golü 12.dakika'da Anıl Sinan Demir'den geldi.
Tunaspor 12.dakika'da serbest vuruştan gelen topu,kafayla filelere yollayan Anıl Sinan Demir'in attığı golle 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen,oyun disiplininden hiç kopmayarak,maçın 30.dakikasında golcüsü Uğur Arda'nın kornerden gelen topu arka direkte yarım voleyle filelere yollamasıyla skora eşitliği getirdi.1-1 İlk yarı her iki takımında bir çok gol pozisyonlarından yararlanamaması nedeniyle 1-1 berabere sonuçlandı.İkinci yarı adeta Tunaspor adına hücum zenginliği yaşandı.Maçın 68.dakikasında orta saha'dan Semih Küçük'ün attığı ara pasına hareketlenen Eren Ziya durumu 2-1 yapan golü attı.Dakikalar 72'yi gösterirken,bu sefer Uğur Arda yayın üzerinden yakaladığı topa enfes bir vuruş yaparak,adeta jeneriklik bir gole imza attı.3-1 oyuna 85.dakika'da Semih Küçük'ün yerine sonradan dahil olan Selami Ulaş,ceza sahası'nın içerisinde topla buluştuğu anda çok sert bir şutla perdeyi kapatan golü attı. 4-1 Bu galibiyetle Tunaspor Üç hafta sonra tekrar Liderliği,Batı Trakya'dan geri aldı.

STAT:BAKIRKÖY BELEDİYE STADI
1907 A.Ç.ÇEŞME: 1
Muhammed,Meriç,Yusuf,Gökhan,Faruk,(Boğaç),Yiğitcan,Akın,Tamer,Murat, Mert,Anıl,
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Kaya
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: 4
Selçuk,Ali Bulut,(Semih Şahin),Arif,Burak,Aykut,Kerem,(Gökhan Güneş) Emin,Burak,Uğur,Semih Küçük,(Selami),Eren Ziya,
TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR:(Murat dk10),(Gökhan dk29),(Anıl dk 68),(Emin 24),(Gökhan Güneş dk 90)
GOLLER:(Anıl Sinan Demir dk 10),(Uğur Arda dk 30 ve 72),(Eren Ziya dk 68),(Selami dk 87)

HABER: SELİM AÇAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder